Hirdetés

SpellForce 2: Faith in Destiny - Bizonytalan időre elhalasztva

|

Az anyagi gondokkal küszködő JoWooD a SpellForce 2 következő kiegészítőjének elhalasztása mellett döntött.

Hirdetés

A JoWooD és amerikai partnere, a Dreamcatcher bejelentette, hogy a SpellForce 2: Faith in Destiny megjelenését bizonytalan időre elhalasztja.



A 2006-os SpellForce 2 második kiegészítőjéhez az eredeti fejlesztőcsapatnak már semmi köze. A Phenomic időközben az Electronic Arts tulajdonába került. A Faith in Destiny így az indiai Trine Games műhelyében készül. Eredetileg 2009 telén jelent volna meg, abból lett 2010 áprilisa, majd novembere, a legutolsó időpont pedig idén januárra vonatkozott.
Reinhard Pollice, a játék producere a késést azzal indokolta, hogy a lehető legjobb minőséget szeretnék nyújtani a rajongóknak, s habár meglehetősen előrehaladott állapotban van a projekt, egyes elemei még csiszolásra szorulnak, ilyen például a multiplayer stabilitása. Mivel nem tudják, hogy mennyi időt vesz mindez igénybe, ezért nem jelentenek be új megjelenési dátumot, elkészül, amikor elkészül.



Hallottam már meggyőzőbb kifogást is. Sokkal valószínűbb, hogy a SpellForce 2: Faith in Destiny elhalasztása ugyanúgy összefüggésben áll a JoWooD csődközeli állapotával, mint az ArcaniA: Fall of Setariff kiadásának felfüggesztése.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)