Hirdetés

SpellForce 3 - végre megérkezett a modding csomag

|

Fellélegezhetnek a modding rajongók, mert az ingyenes csomagnak köszönhetően rengeteg új lehetőséggel kecsegtet a játék.

Hirdetés

A klasszikus SpellForce sorozat legutóbbi része elég jól sikerült, de a nagyjából 30 órás alapjáték mellé sajnos nem adtak ki semmilyen extra tartalmat. Egészen idáig, ugyanis már elérhető az új Modding Kit.

Hirdetés

A modder készlet mindenki számára ingyenesen elérhető a Steamen keresztül, de természetesen szükséges hozzá az alapjáték megvásárlása. A fejlesztők rengeteg lehetőséget pakoltak a programba, így a mapszerkesztőtől kezdve a szkripteken keresztül akár teljesen új játékmódokat is létrehozhatnak a rajongók. Képzeljük csak el a SpellForce 3-at Horde vagy MOBA módban.

A Modding Kittel akár a kezdők is bátran kísérletezhetnek, ugyanis tutorialt és szójegyzéket is csatoltak hozzá a fejlesztők.

Kipróbálnátok új játékmódokat, vagy inkább maradtok a SpellForce 3 alapjátékánál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)