Hirdetés

SpellForce 3 - jövőre érkezik a Soul Harvest DLC

|

A kiegészítő az alapjátéktól független lesz és várhatóan rengeteg tartalommal pakolják tele a fejlesztők.

Hirdetés

A THQ Nordic legújabb bejelentése alapján a SpellForce 3: Soul Harvest a tervek szerint 2019 második negyedévében fog debütálni PC-n. 

Hirdetés

A kiegészítőben egy tartalmas sztorimódot játszhatunk majd végig, amely a fejlesztők elmondása alapján nagyjából 20 órányi játékidővel kecsegtet. A történetben szerepe lesz öt különböző frakciónak, vagyis embereknek, orkoknak, elfeknek, törpöknek és sötét elfeknek is. Az alapjátékhoz képest a Soul Harvest az új kampány mellett új játékmechanikákkal, képességfákkal és az úgynevezett szektor-alapú RTS-rendszerrel érkezik majd, és még a felhasználói felület is egy ráncfelvarráson esik át. Természetesen egy új kedvcsináló is érkezett, nézzétek meg ti is alább:

Nektek hogy tetszik a SpellForce 3: Soul Harvest, ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)