Hirdetés

Spellforce: Shadow of the Phoenix

|

Ahogy azt mondottuk volt, készülget az új Spellforce kiegészítés. Igen ám, viszont eddig semmi információ nem volt róla, egy megjelenési dátum kivételével (ami ebben a hírben meg fog dőlni). Nos úgy látszik, hogy a Jowood nem elégedett meg az Extension 2 munkacímmel, az új üdvöskét ugyanis Shadow of the Phoenix-nek keresztelték. Ezen kívül kiderült, hogy bővült az egységek és épületek darabszáma (mindegyik két-két darabbal), teljesen új kampány készül, valamint 25 multi pályát (amiből 15 co-op) is belezsúfolnak a készítők a kicsikébe. A módosított megjelenési dátum pediglen 2004 november! Mit is mondhatnék még? Várjuk sok szeretettel :) (Thanks Worthplaying)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)