Hirdetés

Állítólag ilyen lesz a PS5-re készülő Marvel's Spider-Man 2

|

Nem hivatalos, de mindenképpen érdekes részletek bukkantak fel a következő Pókember-játékról.

Hirdetés

Nem volt olcsó a Sonynak megszereznie a Marvel's Spider-Man fejlesztőcsapatát, de az Insomniac Games minden egyes dollárt megért, tekintve, hogy mekkora sikert aratott a virtuális falmászóról készített játékuk. A népszerűségére való  tekintettel - és a befejezés láttán - borítékolható volt, hogy lesz folytatás, amelyet korábban 2021 karácsonyára jósolt a Game Informer egykori munkatársa. 

Hirdetés

Ezúttal a Reddit szivárgásokkal és játékipari pletykákkal foglalkozó részéről érkezett az információhalmaz, amelynek hitelessége nem bizonyítható, ugyanakkor érdekes koncepciót vetít előre, így beszélgetésindítónak megteszi. Szóval egy bizonyos Utopianthrowaway90 egy meg nem nevezett forrása szerint a Marvel's Spider-Man 2 jövő karácsonykor jelenik meg PlayStation 5-re, idén nyáron fogják leleplezni és az első részhez hasonlóan teljesen az egyjátékos élményre fókuszál. A történet télen játszódik, néhány hónappal a korábbi események után, amikor Peter még mindig gyászol és folyamatosan emlékezteti magát a történtekre. MJ és ő együtt élnek, de a sztori első felében nem találkozunk a lánnyal. A játékterület magába foglalja Queens-t, valamint Brooklynt is. Továbbra is Peter Parker lesz a főszereplő, azonban Miles Morales is helyet kap a folytatásban, sőt nagyobb szerep jut neki, mint korábban és ismételten irányíthatjuk a sztori egyes részeiben. A stúdió állítólag szeretné elérni, hogy válthassunk kettejük között kedvünk szerint, de ez a funkció nem biztos, hogy megvalósul. 

Ami Petert illeti, a játék nagyobb világa és a PlayStation 5 ereje lehetővé teszi majd számára, hogy felfedezze az épületek egy részét, amely a szivárogtató szerint új közlekedési mechanikákat is jelent a falmászó hős számára. Pókembert egyébként is továbbfejlesztik, hiszen többek között bekerülhet egy olyan képesség is, amit "web-chainnek" (magyarul talán hálóláncnak fordíthatjuk) neveznek, amellyel villámgyorsan közlekedhet különböző pontok között. Rengeteg vadonatúj animációval bővítik ki a városban való lengedezést is, hogy ne legyen annyi ismétlődés, mint a PS4 esetében volt (úgy hírlik, hogy két animátor csakis ezen dolgozik a fejlesztés teljes ideje alatt). Valójában Utopianthrowaway90 úgy tudja, hogy három mód közül is választhatunk majd a hálóhintázás kapcsán: lesz egy realisztikusabb (mint a 2004-es Spider-Man 2-ben), egy árkádosabb opció és a kettő keveréke (hasonló a PS4-es változatban látottakhoz). 

Izgalmasnak festi le a történetet is, ugyanis a felhasználó értesülései alapján Eddie Brock fontos szerepet kap benne, ugyanakkor lesz egy nagy csavar, mivel ezúttal Harry Osborn lesz Venom. Persze más rosszfiúk is felbukkannak majd a végigjátszás során, köztük Vérontó és Mysterio. A főludas egyébként az Oscorp lehet, amely megkísérli a klónozást és szuperkatonák létrehozását, csakhogy ez rosszul sül el, emiatt még több gonosz szabadul a világra.

Még egyszer szeretnénk hangsúlyozni, hogy a fenti részletek nem hivatalosak, így könnyen megeshet, hogy csupán egy rajongó fantáziájának szüleményét olvastátok végig. Ugyanakkor bizonyos pontjai egybevágnak azzal, amit már hallottunk és amire számítunk, ezáltal az is lehet, hogy nem teljesen légből kapott. Nektek hogy tetszene egy olyan Marvel's Spider-Man 2, amit a fenti sorok felvázoltak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)