Hirdetés

Spider Man 4 vs. Warcaft mozi

|

A Sony kikukázta a Spider Man 4 mozit, ám ennek van egy pozitív mellékhatása is.

Hirdetés

Tobey Maguire rajongók zokoghatnak a párnákba, ugyanis a Spider Man 4 mozit leállította a Sony. Azért, hogy legyen valami jó hír is, Pókember nem tűnik el a vászonról, csak éppen nagygenerál következik, á lá Batman Begins.

Hogy az új generációs Spider Man mozi mikorra készül el, nem tudni, ám a döntés értelmében szabaddá vált Sam Raimi. Hogy ez kinek jó hír? A World of Warcraft rajongóknak természetesen. Sam bátyó ugyanis immár azonnal hatállyal dolgozhat a Ryan Közlegény írójának tollából érkező Warcraft sztorin. Érdekes helyzetben lett az Activision is, hiszen ők eddig hűen követték a Spider Man saga történetét, minden film mellé gyártva egy játékot, viszont a WoW mozi is szívük csücske, mert hát az a franchise is náluk van ugye.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)