Hirdetés

Spider-Man - más ruhákba is bújtathatjuk Pókembert

|

A képregények és különböző feldolgozásaik jó néhány különböző jelmezbe bújtatták már Pókembert, amik közül valószínűleg több is feltűnik az Insomniac Spider-Man játékában.

Hirdetés

Egy elég rövid bemutató után egy teljes évet kellett rá várnunk, hogy ismét láthassuk az Insomniac Spider-Man játékát, immár egy hosszabb demóban. Ennek kapcsán rengeteg kérdése támadt a rajongóknak, amik közül néhányra válaszolt is a játékon dolgozó stúdió.

Több dolgot tudhattunk meg például Pókember a játékban látott öltözékéről is a rajongói kérdések kapcsán. Volt például, aki nem értette, miért fehér logót láthattuk a Spider-Man főhősének ruháján, Erre az Insomniac rejtélyesen csak annyit válaszolt Twitteren, hogy a történetből választ kapunk majd és jó oka van, hogy megejtették ezt a változtatást. Illetve egy másik rajongó kérdésére azt is elárulták, hogy lesznek további jelmezek is a játékban, ami persze további - egyelőre megválaszolatlan - kérdéseket vet fel.

Az igazi rajongókat biztosan érdekli, hogy a képregényekben látott gúnyákat látunk-e majd, vagy egészen újakat talál ki a stúdió. Emellett az is kérdéses, hogy ezek között lesz-e fizetős DLC, vagy mindegyiket feloldhatjuk-e a játékon belül.

Van olyan klasszikus Spider-Man jelmez, amit ti szívesen látnátok a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)