Hirdetés

Elkészült a Spider-Man

|

Aranylemezre került az Insomniac Pókember játéka, amiről a csapat egy fantasztikus tweettel adott hírt.

Hirdetés

Mi csak kicsivel több mint egy hónap múlva tudhatjuk meg, mit hozott ki a licencből az Insomniac, viszont a fejlesztők már oda-vissza végigjátszhatják a játékot.

Hirdetés

Valószínűleg ünnepelnek egy kicsit, aztán elkezdenek a patcheken dolgozni, de most velük együtt örülünk. A PS4-es Spider-Man aranylemezre kerülését az alábbi tweettel jelentették be, ami a neten jártasaknak ismerős lehet, és általában egész más kontextusban szokták használni az alapját adó mémet, de a kikacsintást így is értékeljük. 

Előrendeltétek már, kivárjátok az első teszteket, vagy túl elfoglaltak lesztek akkortájt a Destiny 2: Forsakennel, esetleg a sulikezdéssel? Netán valami más?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)