Hirdetés

Spider-Man - íme teljes pompájában a gyűjtői kiadás szobra

|

A Sony még mindig nem leplezte le, milyen a Collector's Edition mellé járó szobor alja, de van, aki már hozzájutott egy példányhoz.

Hirdetés

Úgy a legjobb, ha az ember előre tudja, miért fizet, de néha megéri kockázatot vállalni.

Hirdetés

A Spider-Man gyűjtői kiadásának szobráról annyit tudtunk, hogy Pókember pózol rajta, de az alját az Insomniac ügyesen rejtegette - okkal. Végig nagyon kényesen ügyelt a csapat arra, hogy ne derüljön ki egy bizonyos dolog, egy karakter szerepeltetése. Nyilván két perccel a megjelenést követően (sőt, a kevésbé titoktartó kollégáknak köszönhetően valószínűleg percekkel az embargó holnapi lejárta után vagy előtt) az internet egy spoileraknamezővé válik, és akkor talán már hivatalosan is leleplezik a szobrot, most viszont egyelőre képeken nézhetjük meg, mire gubbasztott rá Peter. A képeket csak saját felelősségre vizsgálgassátok, a spoilerekre érzékenyek csak egy gyors pillantást vessenek az elsőre, ne lapozzanak tovább.

Spiderman Ps4 Collectors Edition Statue

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)