Hirdetés

Spider-Man - a DLC-k egy-egy karakterre fókuszálnak

|

A legelső tartalmi csomag középpontjában Felicia Hardy, azaz a Fekete Macska áll, viszont a további kettő DLC-ben már másoké lesz a főszerep.

Hirdetés

Elképesztő siker lett az Insomniac Games által készített Spider-Man, a korábbi statisztikák alapján még sosem fogyott ilyen gyorsan Sony-játék, így érthető, hogy a csapat nem hagyja további tennivalók nélkül a játékosokat. Szeptemberben már bejelentettek egy DLC-trilógiát The City That Never Sleeps névvel, amelynek első részében, az október 23-án érkező The Heistban a Fekete Macska kapja a reflektorfényt, azonban nem csak őt irányíthatjuk majd.

Hirdetés

A Spider-Man vezető írója, Jon Paquette a Polygonnak adott interjújában megerősítette, hogy mi a céljuk a DLC-trilógiával: 

"Látjuk, hogy az emberek hogyan reagálnak bizonyos karakterekre. Látjuk, hogy mit élveznek az alapjáték részeként, aztán megkérdezzük magunktól: »Hogyan adjunk belőle többet nekik?« Hogy adhatunk nekik olyasvalamit, ami újnak és frissnek érződik? Tehát a stratégiánk az, hogy különböző karakterekre összpontosítunk."

Noha Paquette további részletekbe nem bocsátkozott, az már korábban kiderült, hogy a második DLC a Turf Wars, a harmadik pedig a Silver Lining névre hallgat majd. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy a fejlesztők szerint jó okkal maradt ki a szimbiótajelmez. Szerintetek mikkel készülhet még az Insomniac?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)