Hirdetés

Spider-Man - az új képeken pár klasszikus ellenfél is felbukkant

|

A legfrissebb screenshotok és koncepciós rajzok alapján rosszfiúkból nem lesz hiány az új Pókember játékban.

Hirdetés

Bár még odébb van a PlayStation 4-exkluzív Spider-Man játék őszi megjelenése, szinte nem is telik el úgy nap, hogy ne érkezzen valami izgalmas hír az Insomniac Games játékáról. Ezúttal egy csokornyi képet tudunk mutatni, amik igencsak sokatmondóak. 

Hirdetés

Az új képeken Póki olyan legendás ellenlábasait is láthatjuk, mint Norman Osborn (azaz a Zöld Manó), a Rengető, a Vezér, vagy éppen Mr. Negatív, aki már az előzetesben is bunyózott Peterrel. Rajtuk kívül közeli kameraállásokból csodálhatjuk meg a főhőst, illetve a várost. Nézzétek meg gyorsa az említett képeket, aztán ki tudja, lehet, holnap újabb hírekkel szolgálhatunk a játékról. 

A Spider-Man kizárólag PlayStation 4 konzolokra jelenik meg 2018. szeptember 7-én. Mi már nagyon várjuk, ti is hasonló érzéseket tápláltok iránta? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)