Hirdetés

Spider-Man - két, a Fantasztikus Négyeshez kapcsolódó öltözék jött

|

Mától elérhető az 1.14-es frissítés, ami elhozta a régóta áhított papírzacskós pókruhát is.

Hirdetés

Már néhány hete sugallták a fejlesztők, hogy a Pókember játék fantasztikus négyeses tartalmakkal bővül, és már akkor arra tippeltünk, hogy a Bag-Man ruha bekerül.

Hirdetés

Ez az öldözék A csodálatos Pókember 258. számában szerepelt, amikor a Fantasztikus Négyes csapata segített Peterről levakarni az általa öltözékként használt Venom szimbiótát, viszont alsógatyában nem akarták utcára engedni. Kapott egy fantasztikus négyeses ruhát, meg jobb híján egy papírzacskót, lévén Fáklyáék nem hordanak maszkot.

A másik ruha a Future Foundation jelmez, amit akkor hordott Spidey, mikor beállt a Fantasztikus Négyes épp átalakult csapatába.

Nektek melyik tetszik jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)