Hirdetés

Spider-Man - úgy tűnik, lelepleztek egy újabb főgonoszt

|

Az E3-as bemutató után ezúttal olyan főgonosz kilétét szivárogtatták ki, aki eddig még egy trailerben sem szerepelt.

Hirdetés

Már eddig is rengeteg anyag érkezett a PS4-exkluzív Spider-Mannel kapcsolatban, de a hírmorzsákból sosem elég. Úgy tűnik, a projekthez közel állók sem tudják magukat visszafogni, hogy kikotyogjanak ezt-azt a játékról.

Hirdetés

A népszerű videós, a leginkább a Call of Duty-val kapcsolatos munkáiról ismert Drift0r beszélgetett a Spider-Man Rínójának szinkronszínészével, akinek véletlenül kicsúszott egy olyan félmondat, aminek nem szabadott volna. Az eredeti videót már törölték, de egy rajongónak sikerült feltöltenie a lényeges részletet:

Chris Jai Alex olyan beleéléssel mesélt a felvételekről, hogy megtudtuk, Doktor Oktopusz is szerepelni fog a játékban. Így a már eddig megismert gonoszok mellett (Rínó, Elektró, Skorpió, Keselyű, Sokkoló, illetve Mr. Negatív) a jó öreg doktor is tiszteletét teszi az úgynevezett Sinister Six csoport tagjaként.

Ti kit látnátok még szívesen a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)