Hirdetés

Spider-Man - látványos képeket lőhetünk majd a fotómód segítségével

|

Érkezett egy vadonatúj videó az Insomniac Games alkotásához, ami egy elég hasznos funkciót mutat be.

Hirdetés

Hamarosan befut végre a Spider-Man, a most bemutatott funkciónak köszönhetően pedig a játékosok akár menő képeket is készíthetnek majd barátságos és közkedvelt kalandjaikról.

Hirdetés

A fejlesztők közzétettek egy új trailert, amelyben megismerhetjük a fotó módot, ami az első napos frissítéssel kerül majd be a játékba. Ezzel az aprósággal nemcsak pofás képeket készíthetünk, miközben épp a rosszfiúkkal bunyózunk, vagy csak lengedezünk a városban, hanem menő effektekkel is feldobhatjuk alkotásainkat. Insta generáció kimaxolva. Sőt, ha úgy tartja kedvünk, akár még egyedi képregényborítót is készíthetünk. Elég sok lehetőséget kínál a fotó mód, szóval kíváncsian várjuk, hogy milyen kreatív ötletekkel állnak elő a játékosok.

A Spider-Man szeptember 7-én érkezik meg PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)