Hirdetés

Marvel's Spider-Man - egy rövid időre feltűnt a Game of the Year kiadás az Amazonon

|

A termék adatlapja alapján akár már szeptember elején megkaphatjuk a bővített kiadást.

Hirdetés

Még el sem ült a por,  amit az Insomniac felvásárlása okozott, véletlenül máris felkerült a legújabb termékük az Amazonra, ami a jelek szerint a Marvel's Spider-Man: Game of the Year kiadása lesz. 

Hirdetés

A hálószövő legújabb digitális kalandja kétségtelenül az egyik legsikeresebb tavalyi cím volt, és az alapjátékon kívül egy nagy rakás DLC is megjelent az idők során, amik szinte kiáltanak a Game of the Year kiadás után. Az Amazon UK boltjában feltűnt a termék adatlapja, noha sem azt nem tudjuk meg, hogy hogy néz majd ki az új kiadás, sem azt hogy mit tartalmaz, de még az árról sincs infó feltüntetve, annyi azonban kiderült, hogy szeptember 4-én kerülhet forgalomba. Ha a GotY minden utólag megjelent kiegészítőt tartalmaz majd, akkor egy remek vétel lehet azoknak, akik még nem próbálták ki a legújabb Pókember játékot.

Természetesen egy hiányos termékadatlap nem a legmegbízhatóbb forrás, úgyhogy a lelkesedéssel mindenképp várjuk meg, amíg a Sony hivatalosan bejelenti a Marvel's Spider-Man: Game of the Year kiadást, ami annak fényében, hogy épp zajlik a gamescom, talán nincs is már olyan messze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)