Hirdetés

Spider-Man - jöhet még egy kis gameplay?

|

A legújabb gameplay videóban 18 percen keresztül nézhetjük a barátságos és közkedvelt Pókembert kalandozás közben, ráadásul nem csak nappal, éjjel is.

Hirdetés

Csirke kolléga volt olyan szerencsés, hogy ellátogathatott Prágába kipróbálni az Insomniac Games PlayStation 4-exkluzív Spider-Man játékát, tapasztalatairól pedig írásban és videóban is beszámolt. 

Hirdetés

De ha esetleg az általa mutatott felvételek után többet is szeretnétek látni a játékmenetből a megjelenés előtt, a figyelmetekbe ajánljuk az alábbi gameplay videót, ugyanis a PlayStation Access 18 percnyit vágott össze az első néhány órából szemezgetve. Láthattok klasszikus jelmezt, éjszakai hálólengést, utcai összecsapásokat, bossharcot és egyéb finomságokat is. Íme: 

A Spider-Man szeptember 7-én érkezik PS4-re. Számotokra mennyire várós? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)