Hirdetés

Spider-Man - egy nagyon fura glitch teszi bizarrá az átvezetőket

|

Egy játékos videóiban úgy néznek ki a Spider-Man animációi, mintha a Garry's Moddal alkották volna őket újra.

Hirdetés

A szerkesztőségből néhányan már végeztünk a Pókember játékkal, és nagyon apró hibáktól eltekintve nem volt gondunk vele.

Hirdetés

Sajnos Nabeshin186 nem volt ilyen szerencsés, nála ugyanis valami teljesen fura és érthetetlen oknál fogva szétesnek az animációk, a karakterek grimaszolnak, nem rendeltetésszerűen mozognak. Az alábbi videók kiválóan szemléltetik a problémát:

Spider-Man is unfortunately borked for me and it’s hilarious. Not angry or upset, just wished I could experience this game like everyone else. Oh well. from r/SpidermanPS4

View this post on Instagram

😐

A post shared by Brian Jackson (@nabeshin186) on

Lehet, hogy offline játszik és nem telepített egy patchet, vag beragadt nála valami a cache-ben. Nem ő az egyetlen, aki ezzel küzd, de a játékosok kis hányadánál lépett fel a jelenség.

Az Insomniac egyelőre nem reagált. Ti találkoztatok bármivel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)