Hirdetés

Spider-Man - ti észrevettétek a Grand Theft Auto IV-es easter egget?

|

Bár Liberty City és a Pókember játék városa nem ugyanaz, úgy tűnik, Niko ide is ellátogatott.

Hirdetés

Őszintén szólva én annyira koncentráltam a feladatra, hogy sokszor nem is figyeltem a dialógusokat, és talán ha figyelek, akkor sem esik le rögtön ez az utalás. Innentől kicsit spoileresen folytatjuk.

Hirdetés

Komolyan, most jön a könnyed spoiler, még nem késő visszafordulni, ha szeretnéd elkerülni.

Az Insomniac rengeteg rejtett utalást dugott el a játékban, de arra nem igazán számítottunk, hogy a GTA IV is eszükbe jut. Annak főszereplője volt Niko, akinek unokatestvére, Roman kiállhatatlanul sokszor szeretett volna bowlingozni menni, úgyhogy ha másért nem is, legalább ezért beívódott emlékezetünkbe.

A Spider-Manben van egy küldetés, melynek során be kell fotózni egy rablás terveit. A bűnözők egyike, a szláv akcentussal beszélő Niko elmondja, hogy testvére gyermeke, a sofőrjük, Roman már kész, ők meg késésben vannak.

Alapvetően a szobában lévő karakterek egyike sem hasonlít igazán a GTA IV-ben megismert Nikóra, viszont az egyikük melegítőt visel. Akárhogy is, ötletes a kikacsintás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)