Hirdetés

Te is Pókember lehetsz az ingyenes Spider-Man: Homecoming VR élménnyel

|

Ha szeretnél egy játékot, ami kellemesen hangulatba hoz a Spider-Man: Homecoming premierre, akkor ez pont jó lesz.

Hirdetés

A Spider-Man: Homecoming VR-élmény mindenki számára ingyenesen letölthető, de játszani csak azok fognak tudni vele, akiknek van otthon Oculus Rift, HTC Vive vagy PlayStation VR eszközük. A játékban magadra ölthetik a Stark Industries biztosította felszerelést, és lövöldözhetik pókhálót.

Nem kell semmi túl bonyolultra vagy különösebben összetettre gondolni: nagyrészt csak célba lőni kell a hálóvetőkkel, de a végén a Vulture is előkerül egy kis ízelítőre a film akciójeleneteiből. Ha nincs otthon kellő felszerelésed a játék kipróbálására, akkor videóban is megnézheted a végigjátszást.

A Steam véleményírói nincsenek teljesen elmosva a programtól. Leginkább mindenki egy rövid, túl egyszerű marketing demónak értékelte, de hát ingyen nem is számíthatunk másra. Arra elég, hogy hálót lövöldözzetek az e heti premierig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)