Hirdetés

Spider-Man - még idén megjelenik az Insomniac játéka

|

Legalább egy ütős PlayStation-exkluzív játékot már biztosan kapunk az őszi szezonban.

Hirdetés

Talán ködösen él még az emlékezetetekben a Sony tavalyi E3-as bemutatója. A kiadó rendesen kitöltötte a rendelkezésére álló időt, szórta a bejelentéseket, és ott mutatkozott be az Insomniac-féle, PlayStation 4-re megjelenő Spider-Man is.

Egy beszélgetés során Ryan Penagos, a Marvel Digital Media alelnöke és vezető szerkesztője részéről elhangzott, hogy az idei év tartogat még izgalmas Marvel játékokat (a Guardians of the Galaxy mellett), köztük a Spider-Mannel és a Marvel Vs. Capcom: Infinite-tel. Külön említette, hogy a PS4-es játékról van szó.

Érdemes lesz tehát emiatt is figyelni a Sony E3-as előadását, hátha konkrétabb dátummal, gameplayjel, vagy bármi érdekességgel szolgálnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)