Hirdetés

Spider-Man - így várják a hálószövögető barátunkat Japánban

|

Nem csak a nyugati piacon nagy a hype az Insomniac alkotása körül.

Hirdetés

Várható volt, hogy szeptember eleje előtt elég nagy lesz a hype: a launch trailert követően New Yorkban egy metrót használtak reklámfelületként az új Pókember játék népszerűsítésére. Emellett új reklámmal jelentkezett a Sony Interactive Entertainment japán divíziója is, talán az eddigi egyik legjobb Spider-Man kedvcsinálót sikerült összeraknia a csapatnak, végtelenül egyszerűen, jól megragadott gameplay snittekkel oldották meg a feladatot.

Hirdetés

A mindössze 40 másodperces klipet kifejezetten tévés reklámnak készítették, de természetesen a PlayStation Japan csatorna is közzétette YouTube-on. Nézzétek meg alább:

A Marvel's Spider-Man szeptember 7-én érkezik PS4-re, de a legtöbben már egyébként is felvésték (oké, felvéstük) a naptárba a dátumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)