Hirdetés

Spider-Man - ilyen lenne a Miles Morales-féle jelmez

|

A Pókember: Irány a Pókverzum után adná magát, ha bekerülne.

Hirdetés

Alig várjuk már, hogy az Insomniac Games leleplezze a Marvel's Spider-Man "fantasztikusnak" titulált újdonságait, amely a spekulációk szerint Fantasztikus Négyeshez kapcsolódó jelmezeket hoz Pókember számára. Lenne azonban igény másfajta ruhára is, egy rajongó pedig el is képzelte ezt. 

Hirdetés

A játékban számos jelmezt feloldhattunk a hálószövőnek, így például a Pókember: Hazatérésben és a Bosszúállók: Végtelen háborúban látott kiadásokat is. Sokan számítottak rá, hogy a Sony decemberi animációs filmje, a Pókember: Irány a Pókverzum is képviselteti majd magát a felhozatalban, azonban a Miles Morales-féle öltözék a mai napig nem érkezett meg. Egy Reddit-felhasználó, Sandevi ezért a kezébe vette a dolgokat és megtervezte, hogy milyen lenne, ha a filmben látott jelmezt viselné a barátságos és közkedvelt hős:

Mivel a Silver Lining DLC-ben helyet kapott Peter B. Parker rucija, ezért csakis arra következtethetünk, hogy a hivatalosan még be nem jelentett folytatás miatt nem szeretné a Sony idő előtt ellőni Miles Morales stílusát, elvégre - SPOILER KÖVETKEZIK - a Spider-Man befejezéséből az következik, hogy ő is hősködni fog majd. SPOILER VÉGE.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)