Hirdetés

Spider-Man - ha eddig nem akartad, a launch trailer majd meggyőz

|

Már nincs egy teljes hónap hátra a Spider-Man megjelenéséig, az Insomniac nem is várt tovább az utolsó előzetes kiadásával.

Hirdetés

Valószínűleg az Insomniac Gamesnél is nagyon izgatottak a Spider-Man leendő fogadtatása miatt. A játék már egy ideje aranylemezen van, tehát kész, a megjelenésre viszont mindenkinek várnia kell.

Hirdetés

Addig is nézegethetjük az előzeteseket, szerencsére nem kevés készült. Most jött egy újabb, amit a Sony feltehetően keresőoptimalizálás miatt Gameplay Launch Trailernek nevezett el, de a játékmenetből nem sokat mutat. Karakterekből annál inkább: láthatjuk a gonoszokat és a jókat egyaránt. Sok újdonság nincs benne, de azért nézzétek meg, mert egész jól meghozza az ember kedvét a játékhoz. Küldjétek el még szkeptikus barátaitoknak esetleg.

A játék szeptember 7-én jelenik meg. Csirke nemrég több órányi játék után írta le, mit gondol, olvassátok el beszámolóját, nem spoileres.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)