Hirdetés

Spider-Man - laza a launch trailer, itt az első DLC ruha is

|

Aki véletlenül még nem lenne kellően rápörögve a ma érkező Pókember játékra, az feltétlenül nézze meg a megjelenéshez készült trailert. Is.

Hirdetés

Már voltak olyan szerencsés játékosok, akik tegnap elkezdték nyüstölni az év egyik legjobban várt kalandját (leszámítva a kollégákat persze, akik közül sokan be is fejezték már). A Spider-Man hivatalosan ma jelenik meg, és így végre mindenki nekivághat Peter történetének.

Hirdetés

A Sony természetesen ezt egy izgalmas launch trailerrel ünnepelte meg, amiben viszontláthatjuk a barátságos és közkedvelt hálószövögető jó néhány ősellenségét is.

A megjelenési videó után az első DLC ruha is bemutatkozott, ami az első tartalmi bővítéssel, a The Heisttal együtt érkezik.

Aki esetleg még nem döntötte el, hogy meg akarja-e venni a játékot, annak javasoljuk olvasásra Csirke Spider-Man tesztjét, vagy a tegnapi élő adást, ahol Kaci jó pár órán át lengedezett New York felhőkarcolói között.

Ti rá vagytok pörögve a Pókember kalandra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)