Hirdetés

A Spider-Man a marveles konzoljátékok új korszakát jelenti

|

A fejlesztők nagyon bizakodóak a jövőt illetően.

Hirdetés

Letarolta az eladási listákat az Insomniac Games PlayStation 4-exkluzív alkotása, amely a Sony leggyorsabban fogyó címévé lépett elő. De nem csak a kasszáknál teljesített jól a Spider-Man, a kritikusokat is kenyérre kente a barátságos és közkedvelt Pókember, így mindenki teljesen elégedett. 

Hirdetés

Bill Roseman, a Marvel Games ügyvezető igazgatója Twitteren fejtette ki lelkes véleményét a játék sikerével kapcsolatban. Példaként az Insomniac Games kreatív igazgatójával, Bryan Intiharral készített GameSpotos interjú azon részét hozta fel, amelyben elhangzik, hogy a "Spider-Man a marveles videojátékok Vasembere", ugyanis ők is valahogy így tekintenek rá. És akárcsak a Marvel Filmes Univerzumot beindító film, a PS4-exkluzív Spider-Man is egy új éra beköszöntét jelenti: a marveles konzoljátékok korszakáét. 

Kíváncsian várjuk, hogy a videojátékok területén is összejön-e az a stúdiónak, ami a filmiparban, de ha olyan minőségű címeket készítenek, mint a Spider-Man, akkor jó esélyük van rá. Ti milyen marveles karaktereknek adnátok saját játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)