Hirdetés

Lehet, hogy folytatja a közös munkát a Marvel és az Insomniac Games

|

Mindenki nagyon elégedett, és az Insomniac is szívesen vállalna egy újabb licencelt játékot.

Hirdetés

Mint arról talán hallottatok a napokban, a Spider-Man megjelent, és mind a kritikusok, mind a játékosok körében nagy sikert aratott. Pár apróságtól eltekintve nehéz belekötni.

Hirdetés

Az Insomniac Games jól bánt a licenccel, pedig James Stevenson közösségi menedzser szerint a Marvel nem szólt bele, mit hogyan csináljanak, segítőkész volt, biztosított mindent, hogy a játék a lehető legjobb legyen. Ez lett az Insomniac első, nem saját univerzumban játszódó alkotása, de mint látszik, a srácok ezt a kihívást is remekül tudták teljesíteni. A Fandom a Stevensonnal készített interjúban a jövőről is érdeklődött, arról, hogy újra elvállalnának-e egy ilyen feladatot:

"Nyitottak vagyunk egy újabb licencelt játékra. A kérdés talán arra irányul, hogy vannak-e ennek negatívumai. Persze más, mintha saját játékon dolgoznánk; vannak emberek, akik beleszólhatnak, hogy mi illik a brandhez, és mi nem. Viszont amúgy sem akartunk eltérni azoktól, amiktől a Pókember jó. Autentikus élményt kellett nyújtanunk, úgyhogy bizonyos szempontból még hasznos is a segítség olyanoktól, akik kimondottan jól ismerik a karaktert, és sulykolják, hogyan lehet a dolgokat jobbá tenni. A Marvellel való közös munka miatt alighanem többet hoztunk ki magunkból, mintha valami sajáton dolgoztunk volna."

A Spider-Man önmagában is kerek, de hagyott pár megválaszolatlan kérdést, és a stáblistás jeleneteivel tökéletesen megágyazott egy folytatásnak. Reméljük, ha lesz második rész, az is az Insomniac kezei alatt formálódik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)