Hirdetés

Spider-Man gameplay - így lehet majd barátságosan lopakodni

|

A Marvel's Spider-Man játék nagy részében látványos csatákba fogunk keveredni, miután lazán átszeltük a várost. Lesznek helyzetek azonban, melyek finomabb megközelítést kívánnak. Új videón az élmény.

Hirdetés

A Spider-Man alapvetően egy lazább, látványosabb, pörgősebb játék, mint mondjuk a Batman Arkham sorozat, de ettől függetlenül nem minden pillanatában fogunk sikítozva hálóhintázni. A lenti videóban látható, hogy azért lopakodni is kell majd néha.

Hirdetés

Itt nincsenek egysoros beszólások vagy nagy, látványos pörgőrúgások. Ebben a küldetésben Pókember finom, kiszámított, láthatatlan és óvatos.

Aki azon aggódik, hogy ezzel veszít valamit a játék a fenomenális hangulatából, annak javasoljuk, hogy olvassa át Csirke élménybeszámolóját. Kollégánknak volt akkora szerencséje, hogy kipróbálhatta a Spider-Mant jóval a megjelenés előtt, irigykedünk is rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)