Hirdetés

Spider-Man - ilyen szerepet kap Mary Jane

|

Peter Parker szívszerelmének is komoly szerepe lesz az Insomniac Games PlayStation 4-exkluzív játékában. Róla meséltek most kicsit a fejlesztők.

Hirdetés

A Game Informer folyamatosan csepegteti az információkat a nagy Spider-Man előzeteséből. Nemrég Peter Parkerről és a játék előzményéről is olvashattunk, ezúttal pedig Mary Jane van soron. 

Hirdetés

Az Insomniac írója, Dan Paquette szerint a csapat számára az volt a legfontosabb, hogy MJ-t fontos részévé tegyék a sztorinak, elvégre nagyon közel áll Peterhöz. Nem szerették volna, hogy ugyanaz a karakter legyen, mint a képregényekben, így a megbeszélések során eljutottak odáig, hogy játszható karakterré teszik, aki több egy szimpla mellékkarakternél. A játékban betöltött szerepe eléggé különbözni fog attól, mint amikben eddig feltűnt, ugyanis a Hírharsonánál dolgozik oknyomozó újságíróként.

Ebben volt a segítségükre a Marvel egyik írója, Chris Gage is. Mary Jane nem az a típusú lány lesz, aki csak arra vár ölbe tett kézzel, hogy Pókember megmentse, hanem hasznos segítséget nyújt majd a hálószövőnek, például információszerzéssel. Szeretné jobb hellyé tenni a világot újságíróként, csakúgy, mint Peter szuperhősként, ám pókarccal ellentétben ő nyilván nem az erejével próbálja elérni ezt a célt. Emiatt azonban nem könnyű a már nyolc éve tartó kapcsolatuk, mert nem sok időt tudnak egymásnak szentelni (mellesleg MJ tisztában van vele, hogy Peter alteregója Pókember). 

A Spider-Man kreatív rendezője, Bryan Intihar azt is elárulta, hogy a talpraesett lánynak sajátos játékstílusa lesz. Noha nem ment bele a részletekbe, de biztosított minket róla, hogy nem pusztán átvezető jelenetekből fog állni a történetszála, meg fogjuk ismerni a sztoriját és azt, hogy pontosan kicsoda is ő azáltal, hogy irányíthatjuk. 

A Spider-Man szeptember 7-én jelenik meg PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)