Hirdetés

Spider-Man - se mikrotranzakció, se 60 fps

|

Nemcsak a bejelentési dátumot, hanem néhány egyéb részletet is elárult a Sony a Spider-Man kapcsán, így jó és rossz hírek is jutottak a rajongóknak.

Hirdetés

Miközben egyre több egyjátékos kampányba próbálják meg valahogy beleerőltetni a mikrotranzakciókat (lásd: Far Cry 5), a Sony-nál büszkén hangoztatják, hogy a God of Warban semmi ilyesmi nem lesz.

Hirdetés

És ebbe a sorba áll majd be szeptember 7-én a Spider-Man is, ami DLC-t kap ugyan, de játékon belüli vásárlásokat nem kínál a rajongóknak. Persze így is lesznek feloldható extrák, például különböző jelmezek, amiket az előrendelők kapnak, vagy különböző kihívások teljesítésével szerezhetőek meg.

A játék kreatív rendezője, Brian Intihar beavatott minket néhány részletbe a játékmenetet illetően is. A virtuális New York például akkora, hogy lehetővé teszik a fast travelt a játékosok számára (bár kétlem, hogy ha szórakoztató lesz a himbálózás, akkor ezt bárki használná, és eddig eléggé annak tűnik). Irányíthatjuk többek közt Mary Jane-t, lesz photo mode, és szelfit is lőhetünk a városlakókkal. Képfrissítés tekintetében azonban PS4-en és PS4 Prón is be kell majd érnünk a 30 fpssel, és az Insomniac egyik tagja megerősítette azt is, hogy nem időszakos exkluzivitásról van szó, ez a játék bizony sosem fog megjelenni Xbox konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)