Hirdetés

Spider-Man - minden 10. ember kiplatinázza

|

A jelek szerint sokan nem teszik le a játékot a kampány végén, hanem 100%-ra pörgetik az Insomniac alkotását.

Hirdetés

A Spider-Man minden idők legjobban fogyó Sony játéka, az ilyen népszerű címeket pedig nyilvánvalóan nemcsak a hardcore rajongók, hanem az egyszeri játékosok is beszerzik, akik nem néznek be minden bokorba. A Pókembernél viszont más a helyzet.

Hirdetés

A Spider-Man Platinum trófeája jelenleg 10%-on áll, ami azt jelenti, hogy minden tizedik játékos kimaxolta a játékot. Ez talán nem tűnik soknak, de hasonlítsuk csak össze más PS4-es címekkel:

Horizon Zero Dawn - 6.1%
Infamous: Second Son - 5.8%
Bloodborne - 5.6%
God of War - 5.5%
Gravity Rush 2 - 5.0%
Yakuza 6: The Song of Life - 3.3%
Until Dawn - 2.9%
Persona 5 - 2.4%
Detroit: Become Human - 2.1%
Shadow of the Colossus (PS4) - 1.6%
Uncharted 4: A Thief's End - 0.8%
The Last Guardian - 0.4%

Sok játéknál a kampányt sem feltétlen teljesíti 10%, főleg nem egy hónappal a megjelenés után. A kiemelkedő eredmény nyilván többek közt annak is köszönhető, a Spider-Mant viszonylag könnyű végigjátszani és kiplatinázni, nincsenek például nehézséghez kötött trófeák, mint sok egyéb játékban.

Nektek megvan már a Platinum Trophy?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)