Hirdetés

Spider-Man - várnunk kell még a New Game+ módra

|

Egy pillanatra felmerült, hogy már a mai frissítéssel megérkezhet, de az Insomniac lehűtötte a kedélyeket.

Hirdetés

Számomra az év játéka eddig a Spider-Man, több mint ötven órát pakoltam bele, de hetek óta csak lengedezni tudok, mert minden kihívást arany szintűre teljesítettem, minden ruhát megszereztem, amit lehet, feloldottam. Mint sokan mások, én is örülnék még bármilyen extrának.

Hirdetés

A PlayStation Blogon rövid ideig az volt olvasható, hogy a New Game Plus a ma érkező, 1.07-es frissítéssel kerül be a játékba, de az Insomniac Twitteren jelezte, hogy ez már nem aktuális, és azon túl, hogy "hamarosan", nem tud konkrétabb időpontot mondani a megjelenésre.

Viszont legalább október 23-án, kevesebb mint egy hét múlva érkezik a The Heist DLC, ami új küldetéseket, új ruhákat kínál. Várjuk kiéhezetten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)