Hirdetés

Spider-Man - új nehézségi fokozat is érkezett a New Game+ mód mellett

|

Csak pár nappal kellett többet várnunk rá az eredeti tervekhez képest. Közben a fotómódot pocsolyás matricával dobták fel.

Hirdetés

Szerdán írtunk arról, hogy a Spider-Man 1.07-es frissítésével mégsem érkezik meg a sokak által már nagyon várt New Game+ mód, szerencsére azonban nem húzta sokáig a dolgot az Insomniac csapta. 

Hirdetés

Immár befutott ugyanis az 1.08-as update, ami elhozta nekünk a New Game+ módot, sőt mellécsapott egy új, minden eddigieknél keményebb nehézségi fokozatot, ami az "Ultimate Difficulty" nevet kapta. Ezzel párhuzamosan két új trófea is került a játékba, ezek értelemszerűen a Spider-Man Ultimate nehézségen, illetve New Game+ módban való végigjátszásáért járnak. 

A frissítés egyébként a játék fotómódján is fejlesztett egy picit, a teljes patch notes ide kattintva érhető el. A fejlesztők amúgy megint remek humorról tettek tanúbizonyságot, mivel a nagy pocsolya balhé kapcsán bedobtak egy ilyen új matricát is a fotómódba: 

Ne feledjétek, hamarosan azoknak is érdemes lesz visszatérnie hálóhintázni, akiket nem vonz az Ultimate nehézség és a New Game+, mivel október 23-án jön a The Heist DLC, ami új küldetésekkel és természetesen menő új pókruhákkal

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)