Hirdetés

Spider-Man - nyílt világban szövögetjük a hálónkat

|

Az Insomniac Games épp azzal van elfoglalva, hogy leszállítsák a legjobb Pókember játékot, ami valaha született, erre pedig minden esélyük meg is van.

Hirdetés

Az eddigi videókban nagyon sok harcot, lopakodást és ugrálást láttunk, néhány napja pedig az is kiderült, hogy nem csak a Pókembert, de más karaktereket is irányíthatunk majd a Spider-Man játékban. A rajongók elkezdtek attól félni, hogy mindez a nyílt a világ rovására megy, de nincs mitől tartani.

Hirdetés

Az Insomniac Games munkatársa Bryan Intihar elmondása szerint az open world élmény teljesen rendben lesz.

"A bemutatók tekintetében több mindent is be akarunk mutatni. Ne aggódjatok, hamarosan a nyílt világról is beszélünk. Nincs összeesküvés vagy szándékos takargatás."

A hálószövő fürge, laza, és simán átlibben New York egyik végéből a másikba. Bryan elmondása szerint komoly hibát követnének el, ha ezt nem használnák ki a játékban.

A Spider-Man megjelenése 2018-ban várható PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)