Hirdetés

Spider-Man - ennél menőbb képregény még nem készült a Photo Mode segítségével

|

Egy hivatásos képregényrajzoló pompásan használta ki a mód lehetőségeit.

Hirdetés

Az Insomniac Games játékába beépített Photo Mode-dal nagyon klassz felvételeket lehet készíteni, egy kis kreativitással pedig akár el is mesélhetünk úgy egy történetet, ahogy a képregényekben.

Hirdetés

Patrick Mulholland képregényrajzolót is megihlette a játék, és összeállított egy többoldalas anyagot, amelyben még az új, Miles Morales-féle kosztüm is felbukkan. Patrick alkotása nagyon hamar népszerű lett Twitteren, még a fejlesztőcsapat is gratulált neki a munkához.

A rövid sztori szerint Pókember üldözőbe vesz néhány bűnözőt, akik elkötnek egy autót. Természetesen utoléri és ártalmatlanítja őket, ahogy azt egy jó szuperhős tenné. Nézzétek meg ti is az alábbi galériában Patrick Mulholland összeállítását.

Ti mire szoktátok használni a Photo Mode-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)