Hirdetés

Spider-Man - a PS4-es letöltési lista csúcsán a játék

|

Pókember egyértelműen dominálta a szeptember hónapot a Sony konzolján.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy nagyon sokan szeretik Pókember legújabb kalandjait. Nem véletlenül sikerült minden 10. játékosnak megszerezni a platina trófeát.

Hirdetés

Most viszont már az is kiderült, hogy az Insomniac Games játéka legtöbbet letöltött PS4-es címként zárta szeptembert az USA-ban. Olyan játékokat utasított maga mögé, mint például a mindig roppant népszerű FIFA 19 és az NBA 2K19, de az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy ezekkel szemben azért volt néhány hét előnye a megjelenések viszonylatában. 

Íme a szeptemberi letöltési toplista első 10 helyezettje az Egyesült Államokban:

  1. Marvel's Spider-Man
  2. NBA 2K19
  3. FIFA 19
  4. Battlefield 1
  5. Destiny 2 Forsaken: Legendary Collection
  6. NHL 19
  7. Madden NFL 19
  8. Grand Theft Auto V
  9. Shadow of the Tomb Raider
  10. The Last of Us Remastered

Ez pedig az európai toplista, itt a FIFA 19-nek sikerül az élre törnie, Pókembernek az ezüstérem maradt:

  1. FIFA 19 
  2. Marvel's Spider-Man 
  3. NBA 2K19 
  4. Battlefield 1
  5. Shadow of the Tomb Raider 
  6. Grand Theft Auto V 
  7. Pro Evolution Soccer 2019
  8. Minecraft
  9. Tom Clancy's Rainbow Six Siege 
  10. Rocket League 

Érdekes még, hogy a GTA V és a Battlefield 1 is itt szerepel a listákon, ez a két játék már hosszú ideje kirobbanthatatlan. A PlayStation VR számait illetően Amerikában a Firewall Zero Hour maradt a legnépszerűbb cím, ezt követi sorrendben a Superhot VR, a Creed: Rise To Glory, a Job Simulator és a Rick and Morty: Virtual Rick-ality. 

A Spider-Mannek októberben nehezebb dolga lesz a letöltési toplista élén maradni, hiszen holnap érkezik a Call of Duty: Black Ops 4, illetve néhány hét múlva a Red Dead Redemption 2 is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)