Hirdetés

A fejlesztőcsapat nagyon bizakodó a Spider-Man játék kapcsán

|

Reményeik szerint új játékukkal meg tudják mutatni, miért is Pókember az egyik legmenőbb szuperhős.

Hirdetés

A 2016-os E3 óta nem nagyon lehetett hallani a készülő Spider-Man PS4-ről. A játéknak még csak nem is ez a végleges címe, és egyelőre még megjelenési dátumról sem adott ki infót az Insomniac vagy a Sony.

Az Insomniac Games a Spyro, majd a Ratchet & Clank játékokkal szerzett nevet magának, de a szuperhős-világ sem áll távol tőlük. Nagyon jó kapcsolatot ápolnak a Marvel Games-szel, és szinte napi kapcsolatban van egymással a két csapat. Ennek és a végtelen lelkesedésnek hála az a fejlesztők célja, hogy az utóbbi évek legjobb szuperhős-játékát tegyék le az asztalra.

A 2017-es DICE Summit csúcstalálkozón a Marvel Games kreatív igazgatója, Bill Rosemann is nagyon bizakodó volt a Spider-Man  PS4-gyel kapcsolatban.

Ted Price és az Insomniac-os srácok közeli barátaink. Tíz percnyire vannak az irodáink, és még együtt is szoktunk ebédelni. Egy beszélgetés során pedig egyszerűen összeállt a kép: meg akarjuk mutatni a világnak, hogy a Pókember mennyire fantasztikus karakter. Az ő világát be akarjuk építeni a való világba. Az az elsődleges célunk, hogy teljes figyelmet fordítsunk a játékra, és a világgal együtt ünnepelhessük Pókembert.

A nyitott világú akció-kaland Spider-Man PS4 az Insomniac legnagyobb dobása lesz, ha sikerül megfelelni a saját és a rajongók elvárásainak.

Ti várjátok már az új Pókember-játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)