Hirdetés

PSX 2017 - gameplay jelenetek és érdekességek a Spider-Man játékból

|

Az Insomniac játékáról a fejlesztők meséltek a PlayStation Experience-en, miközben vadonatúj részleteket láthattunk a játékmenetből.

Hirdetés

Még mindig nem tudni, mikor jelenik meg az Insomniac Games PlayStation 4-exkluzív Pókember-játéka, egyelőre csak azt ígérték, hogy valamikor jövőre játszhatunk vele. 

Hirdetés

Nagyon várjuk már, mert amit eddig láttunk belőle, az elég jól néz ki. A PlayStation Experience során megjelent egy közel négyperces videó, melyben az írók, Christos Gage és Dan Slott beszélnek arról, hogyan próbálják a legjobb történetet összehozni. Maguk is rajongók, értik és részletesen ismerik a karaktert, nem csak magát Pókembert, de Peter Parkert is. Szó esik a főellenségről, Mr. Negative-ról is; ha nem akarjátok tudni, ki ő valójában, hagyjátok ki a videót, de olyan nagy meglepetés nem érheti sem azokat, akik olvasták a képregényeket, sem azokat, akiknek teljesen új a karakter. Egyébként pedig feltétlen nézzétek meg:

Megtudtuk továbbá, hogy a közlekedésért felelős csapat sokat dolgozott a lengésen, gyorsabban tudjuk majd átszelni a várost. Ahogy a videóban is láthatjátok, ha épületnek csapódnánk, Spidey egyből elkezd rajta futni. Megerősítették még, nagyon odafigyelnek arra, hogy soha ne öljön: ha ledobunk valakit egy épületről, Pókember utánalő egy hálót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)