Hirdetés

Spider-Man - mókás easter eggre bukkantak a játékosok

|

Az Insomniac Games még a legapróbb részletekre is odafigyelt.

Hirdetés

A Spider-Manbe alapvetően számos easter egget pakolt az Insomniac Games fejlesztőcsapata, és néhányat ugyan elég könnyű kiszúrni, egyes darabokat jól elrejtett a stúdió.

Hirdetés

Persze rajongók előtt nem marad titok, és az egészen apró részletet is sikerült kiszúrni a SunhiLegend nevű Twitter-felhasználónak. Mint kiderült, a rakétatöltetek, amivel az ellenségek lövöldöznek esetenként a barátságos és közkedvelt szuperhősre, egy érdekes feliratot is tartalmaznak.

Azon kívül, hogy a rakétán szerepel a gyártási szám és a súly, azt is kiolvashatjuk, hogy "garantáltan megöli a pókokat". Ezt látva pedig még szórakoztatóbb visszadobálni a tölteteket a gonoszokra.

Ti észrevettétek már ezt a feliratot, vagy találtatok már hasonló, apróbb easter egget a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)