Hirdetés

Spider-Man - a Sam Raimi-féle mozik ruhája is bekerül

|

A 2002-ben indult Pókember trilógia jelmeze meglepetés ajándékként landol a játékban.

Hirdetés

A PS4-es Spider-Man alapvetően is sokfajta extra Pókember ruhát tartalmazott, a felhozatal pedig a DLC-kkel tovább bővül. Most a Sony volt olyan kedves és még egy ajándék ruhát hozzánk vágott így az ünnepek közeledtével. 

Hirdetés

Aki akár csak egy filmet is láttak Sam Raimi trilógiájából, azok régi ismerősként fogják üdvözölni ezt a jelmezt, amelyet a mozikban Tobey Maguire viselt. Bizony, most ingyenesen elérhetővé válik ez a legendás cucc, amit egyébként nagyon sokan hiányoltak az alapjátékból. 

Mutatjuk, hogy fest az új öltözet: 

A Spider-Man kizárólag PlayStation 4-re elérhető. Az alapjáték mellett megjelent már két DLC is, hamarosan pedig jön az utolsó kiegészítő, vagyis a Silver Lining.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)