Hirdetés

Spider-Man - Pókember legidegesítőbb ellenfele kezd mindenki agyára menni

|

Screwball a Spider-Man játék második DLC-jéből sem maradt ki, ennek viszont senki sem tud őszintén örülni.

Hirdetés

November 20. óta elérhető az Insomniac Games Spider-Man játékának második tartalmi bővítménye, a Turf Wars DLC. Imádtam az alapjátékot, Fekete Macska karaktere szerethetővé tette számomra az első DLC-t (legyen az bármennyire is rövidke), a mostani csomag végigjátszása után viszont egészen egyszerűen nem tudtam őszinte mosollyal letenni a kontrollert. A jelek szerint pedig egyáltalán nem vagyok ezzel egyedül. 

Hirdetés

Természetesen hamarosan érkezik majd a tesztünk, amelyben részletesen is kifejtem, mik voltak a problémáim a Turf Wars DLC-vel, de az egyik kellemetlen aspektusáról már most is érdemes beszélni, mivel a játékosok többségét is sikerült ezzel kiégetni a fejlesztőknek. Pókember egyik legidegesítőbb ellenfele, Screwball ugyanis ezúttal sem marad nyugodtan a seggecskéjén, a közösségi média legirritálóbb arcát szimbolizáló karakter ismét különböző kihívások elé állítja a hálószövőt. Persze miközben ezeket a feladatokat próbáljuk elvégezni, Screwball most is folyamatosan vinnyog, ordítja, hogy "PHOTOBOMB!", és módszeresen dolgozik azon, hogy egy szépen ívelt dobással sikerüljön beleapplikálnunk a kontrollert a televízió képernyőjébe. 

A fantáziátlan, egy kaptafára építő Screwball kihívások (gyűjts össze minél több pontot, a photobombokkal pedig erre pakolj még többet) már az alapjátékban sem voltak túlzottan acélosak, de ott a temérdek egyéb (és valóban izgalmas) feladat mellett az ember könnyen szemet hunyt felettük. Az első DLC-ben már fura volt, hogy megannyi érdekes Pókember ellenfél közül megint őt húzták elő a kalapból. Most azonban ez már több mint kellemetlen. A Turf Wars DLC főküldetései mellett a mellékfeladatok kimerülnek a random bűntények megakadályozásában (itt egyetlen újdonságként az autóban szállított tanúk védelmezése jelenik meg), Kalapácsfej bázisainak kipucolásában és a fentebb taglalt Screwball kihívásokban. Magyarul igazából semmi újat nem kapunk és még a fő történetszál sem kárpótol ezért, de erről már tényleg majd a tesztben értekezzünk bővebben. 

A Turf Wars DLC megjelenése óta a játékosok nem győznek hangot adni annak, hogy nekik is elegük van Screwballból. Jelenleg az internet bugyraiban kétféle okból kerül elő a Spider-Man téma: egyrészt egy csomó játékos menő képeket oszt meg arról, hogy épp az új Vaspók ruhában pózol, másfelől pedig Screwballt ekézik. Például így:

The writer who writes Screwballs's lines: from r/SpidermanPS4

MRW I hear Screwball say anything from r/SpidermanPS4

Screwball sucks from r/SpidermanPS4

Screwball can photobomb herself off a cliff from r/SpidermanPS4

FUCKING SCREWBALL!!!! from r/SpidermanPS4

Sajnos minden jel arra mutat, hogy a DLC trilógiát lezáró harmadik bővítményben is visszatér a közösségi média sötét oldalát reprezentáló Screwball, mivel Póki még most sem csípte nyakon az ifjú hölgyet. Nagyon remélem, hogy mellé azért sikerül majd olyan feladatokat is bepakolni a DLC-be, amik valahogy visszabillentik a mérleget, mert most épp egy közel tökéletes játékot barmol szét a trollkodó social media szökevény. 

Nektek mennyire megy az agyatokra Screwball?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)