Hirdetés

Spider-Man: Shattered Dimensions - ez mi ez?

|

A nemsokára megjelenő legfrissebb GamePro borítóján található a Spider-Man: Shattered Dimensions cím, ám hogy ez milyen termékre utal, arról semmit nem tudunk.

Hirdetés

Mivel a GamePro egy informatikával, és azon belül is főleg videojátékokkal foglalkozó újság, így a legnagyobb esélye annak van, hogy a Spider-Man: Shattered Dimensions egy új Pókemberes játék lesz.

És ennyi, ez minden, amit tudunk róla. Miután megjelent a GamePro, valószínűleg elárasztják az internetet a jobbnál jobb információk és képek, ám ezzel még egy darabig várnunk kell. Addig is örüljünk neki (vagy sírjunk miatta), hogy lesz még egy Spider-Man játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)