Hirdetés

Spider-Man: Shattered Dimensions - PC-re is jön!

|

Sokak örömére a PC hívei sem maradnak le a jó öreg hálószövő dimenziókon átívelő kalandjáról.

Hirdetés

Tudjuk jól, hogy az Activision a Spider-Man: Shattered Dimensions segítségével szeretne csattanós választ adni a Warner által elé vetett denevéremblémás kesztyűre (Batman: Arkham Asylum).



Hogy sikerül-e neki, az még a jövő zenéje, mindenesetre az eddig látottak alapján van spiritusz az elképzelésben, minden a kivitelezés minőségén múlik. A négy ismert Pókember univerzum (Amazing, Noir, 2099, Ultimate) mind grafikai dizájn, mind játékmechanika tekintetében garantálja a változatosságot, amit a korábbi tervek szerint csak konzolokon lett volna módunk lezsűrizni. Azonban a legújabb, a játék konzolos kiadásainak megjelenését hírül adó sajtóközleményből kiderül, hogy a Beenox javában dolgozik a PC-s változaton, aminek valóságtartalmát az Activision is megerősítette. Jó hír lehet az érintetteknek, hogy nem kell túl sokat várni majd rá, elvileg még idén a karácsonyfa alá rakhatják a Spider-Man: Shattered Dimensions PC-s kiadását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)