Hirdetés

Spider-Man: Shattered Dimensions trailer és infók

|

A Batman: Arkham Asylum sikereit megirigyelve a közkedvelt hálószövőt küldi ringbe a bőregér ellen az Activision és a Beenox párosa.

Hirdetés

A multiplatform képregény és filmadaptációk PC-re ültetésében jeleskedő Beenox stúdió hivatott hírnevéhez méltó magasságokba emelni Pókember következő játékos szereplését.



A Spider-Man: Shattered Dimensions címre keresztelt alkotás történetét az a Dan Slott vetette papírra, aki a The Amazing Spider-Man újabb füzeteinek sztoriját is jegyzi. Ezúttal a Rend és a Káosz misztikus táblája körül forognak az események. Mit tesz Isten, a valóság szövétnekét egyben tartó ereklye éppen akkor törik négy darabra, amikor kedvenc hálószövőnk egy rablást igyekszik megakadályozni. Hirtelen jóval sürgetőbb megoldást igénylő problémával találja szembe magát, Doctor Strange kérésére vállalja a töredékek felkutatását.
Egy ötletes dizájneri döntés következtében a négy sajátos jellemvonással bíró dimenzióban hősünk egy-egy alteregóját személyesítjük meg. Az Amazing Spider-Man univerzumban a leginkább ismert fotós/szuperhős Peter Parker bőrébe bújunk, míg a második leleplezett Spider-Man Noir világban egy teljesen más személyiséggel találkozunk.



A trailerből ugyan nem derül ki, de a tábla darabkái mind Pókarc egy-egy ellenségéhez kerülnek. Ilyen például Kraven, akit kommersz cel-shaded grafikával életre keltett dzsungelen hajszol keresztül. A mágikus erővel bíró darabok már önmagukban is elegendőnek bizonyulnak ahhoz, hogy sosem látott hatalommal ruházzák fel hordozóikat. Ennek következtében izzasztó bossharcokat ígér a Beenox.
Számomra mind hangulatát, mind látványvilágát tekintve izgalmasabbnak ígérkezik a Noir univerzum, ami a nagy gazdasági világválság Amerikáját idézi. A sötétebb pályákon nem meglepő módon a lopakodás és az árnyékokban lapulás váltja a pergő akciót.
A változatosság tehát garantált, hiszen a fentebb említett világokon kívül még két párhuzamos dimenzió vár leleplezésre, melyek vélhetően nem csak hangulatukban és megjelenésükben térnek el egymástól, hanem másfajta játékmenetüknek köszönhetően mindig újszerű gondolkodásmódot igényelnek.
A projekt véleményem szerint ígéretes, ám sajnos a PC-s közösségnek nem szolgálhatok jó hírrel, ők kimaradnak a mókából, míg X360, PS3, valamint Wii konzolok mellett voksoló társaik kezdhetik gyakorolni a hálószövést, ősszel ugyanis jelenésük lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)