Hirdetés

Spider-Man - bejárhatjuk a várost, lesznek melléktevékenységek

|

Azzal is megelégedtünk volna, ha az új Pókember játékban kötött pályákon játszhatunk, de az Insomniac ennél többet tervez.

Hirdetés

A korábban megjelent, 3D-s Pókember játékok többsége ha nem is kiemelkedő, de azért egész jó volt, és már csak emiatt is izgatottan várjuk, mit hoz jövő év elején az Insomniac.

Hirdetés

Az E3-on bemutatott trailer alapján a harc és a történet is rendben lesz, de az nem derült ki, milyen egyéb tevékenységek várnak minket, ha épp nem a sztorival akarunk foglalkozni - valójában az sem, hogy lesznek-e ilyenek. Szerencsére a Twitter egy csodás találmány, a fejlesztők meg előszeretettel használják, úgyhogy egy rajongó kérdésére válaszolva a fejlesztőcsapat elmondta, lehet majd szabadon mászkálni a városban és "dolgokat csinálni". Hogy ez alatt mellékküldetéseket, fotózást, pizzakiszállítást, vagy mit értenek, nem tudni, és nem is akarták egyelőre részletezni. Valószínűleg még alakul.

Mit csinálnátok szívesen, amikor nem a nagymenő gonoszok ellen harcoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)