Hirdetés

Spider-Man - Peter Parker áll az új trailer középpontjában

|

A Paris Games Weeken ismét megmutatta magát az Insomniac Spider-Man játéka, az új trailer pedig az akció mellett a sztoriból is adott némi ízelítőt - jelmez nélkül is láthatjuk a szuperhőst.

Hirdetés

Ugyan a legtöbbjük csak jövőre érkezik, a Sony legalább egy-egy trailert kiadott a stúdióinál készülő nagy exkluzív játékokról. Így természetesen az Insomniac műhelyében készülő Spider-Man sem maradhatott ki az előadásból, amiről egy új teaser videót láthattunk.

Hirdetés

A videó elején Pókember jelmeze nélkül tűnik fel több jelenetben is Peter Parker, így valószínűleg a civil életéből is látni fogunk valamennyit a játékban, sőt, feltűnik Miles Morales is, aki az Ultimate képregényekben később átvette a szuperhős szerepét. Persze a sztori mellett a PS4-es Spider-Man játék elsősorban az akcióra épít majd, így az új kedvcsináló második részében már bevetés közben láthatjuk New York kedvenc szuperhősét.

A megjelenésről továbbra is csak annyit tudunk, hogy 2018-ban esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)