Hirdetés

Spider-Man - hangulatos trailert kapott a Turf Wars DLC

|

Az Insomniac-féle Pókember játék DLC-trilógiájának második fejezetében egy új főgonosszal akaszthatjuk össze a hálónkat, ráadásul új ruhákat is kapunk.

Hirdetés

A Fekete Macskát felvonultató sztoricsomag, a The Heist izgalmas és fordulatos történetet kínált, csakhogy az események folytatásához be kell szereznünk a további DLC-ket, így a második felvonást is. 

Hirdetés

Az Insomniac Games most megmutatta az új DLC, a Turf Wars első kedvcsinálóját, amelyben egy új gonosz, Hammerhead (Kalapácsfej) teszi próbára Pókember képességeit. Emberünk a szervezett bűnözés egyik prominens alakja, aki háborút folytat a többi donnal, méghozzá a Silver Sable cégétől ellopott high-tech felszereléseket felhasználva. Peter Parkernek és Yuri Watanabének össze kell fognia, hogy véget vessenek a New York utcáin elharapódzó erőszaknak. 

A Turf Wars vadonatúj sztoriküldetéseket, bázisokat, bűncselekményeket, kihívásokat és trófeákat tartogat a játékosoknak, valamint tartalmaz három további ruhát is (a Spider-Armor MK I-et, a mangás Spider-Clant és a klasszikus Iron Spider páncélt a képregényekből) - ezek közül az elsőt és az utolsót sokan hiányolták az alapjátékból is. Vessetek rájuk egy pillantást: 

A Spider-Man: Turf Wars megjelenése november 20-án várható, kizárólag PS4-re (a harmadik DLC, a Silver Lining pedig valamikor decemberben érkezhet meg). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)