Hirdetés

The Technomancer - új szerepjáték a Bound By Flame készítőitől

|

Egy új szerepjátékon dolgoznak a Mars: War Logs és a Bound By Flame fejlesztői, amely kicsit más stílusú lesz, mint az eddigi játékaik.

Hirdetés

A Focus Home Interactive csak nemrég jelentette be a Dontnod Entertainment második játékát, a Vampyrt és máris itt a következő projektjük, amit a The Testament of Sherlock Holmes és az Of Orcs and Men konzolos portjait, valamint a Mars: War Logs és a Bound By Flame játékokat jegyző Spiders fejleszt a lehető legnagyobb titoktartásban.

A The Technomancerről egyelőre annyi biztos, hogy lesz ilyen, illetve Jehanne Rousseau, a Spiders CEO-ja a Focus Home Interactive Twitterén megmutatott két fotót is a szerepjátékkal kapcsolatban: az egyiken a játékmenetet vehetjük szemügyre egy monitoron keresztül, míg a másikon egy plakáton elevenedik meg az ismeretlen karakter, továbbá a játék logója.

Az utóbbin szereplő "Coming Soon" feliratnál többet egyelőre nem tudunk arról, hogy mikor kapjuk meg a teljes leleplezést, de egészen véletlenül éppen a héten, január 23 és 25 között zajlik a PAX South, amely tökéletes lenne erre a célra és még közvetítjük is majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)