Hirdetés

Spike VGX - a Telltale egy Borderlands játékot készít!

|

Ezt nem hiszitek el. A Telltale és a Gearbox Software összeállt és egy epizodikus Borderlands játékot csinálnak.

Hirdetés

Az várható volt, hogy a Telltale a VGX-en bemutat egy Game of Thrones játékot, de emellett valami olyasmit kaptunk, amire senki sem számított.

A Borderlands sorozat fejlesztője, a Gearbox Software és a The Walking Dead sorozatról elhíresült Telltale Games összeállt, és egy epizodikus Borderlands játékot készítenek. A Telltale játékainak és a Gearbox sorozatának látványvilága nagyon hasonló, úgyhogy a hybrid nem is kerülhetett volna jobb kezekbe.

A fejlesztők elmesélték, hogy imádják egymás munkáját és a játékokhoz való hozzáállását, ezért úgy döntöttek, hogy összerakják amijük van: egy epizodikus, nehéz döntésekkel tűzdelt, a Borderlands világában játszódó játékot kapunk. A részletekről hamarosan többet is elmondanak majd, de addig is nézzétek meg a trailert. 

A Tales from the Borderlands megjelenése 2014-re tehető.

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)