Hirdetés

Spike VGX - új Destiny gameplay trailer érkezett

|

A Bungie nagyon pörög mostanában, az új infók és a megjelenési dátum bejelentése után most a Spike VGX-re hoztak nekünk egy kis meglepetést.

Hirdetés

A Destinyről a GameInformernek köszönhetően egy egész sor új infót tudhattunk meg, majd később maga a Bungie jelentette be a világ első osztott világú lövöldéjének megjelenési dátumát.

De a Destinyből soha nem lehet elég, és szerencsére a Bungie-nak még maradt bemutatni, megmutatni, bejelenti és kecsegtetni valója. A VGX tökéletes alkalmat biztosított nekik, így kaptunk egy új, kifejezetten hangulatos trailert, amiben vethetünk egy pillantást a játékmenet egyes elemeire, új helyszínekre és természetesen a harcokra.

A Destiny megjelenése 2014. szeptember 9-én esedékes, de a türelmetlenek csatlakozhatnak majd a bétához is, ami pedig nyáron indul. 

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)