Hirdetés

Spike VGX - íme az első Quantum Break gameplay

|

A Microsoft és a Remedy Entertainment újszerű projektje a sok titokzatos utalás és félmondat után végre megmutatta magát a Spike VGX-en.

Hirdetés

A Remedy nem csinált Xbox One nyitócímet a Quantum Breakből, de ezt nem is bánjuk annyira. A projekt érdekes, viszont egészen eddig túl keveset tudtunk róla ahhoz, hogy egyáltalán véleményünk lehessen.

A Remedy azt ígérte, hogy a Spike VGX-en mutatkozik majd be először a Quantum Break, és végre belepillanthatunk a játékmenetbe is, illetve azt is elmondják, hogy hogyan is mosódik össze a története a vele párhuzamosan futó sorozat sztorijával. Az ígéret pedig szép szó, meg nyilván félnek is a népharagtól, nem beszélve arról, hogy az Xbox One-nak igazán jól jönne egy ütős cím, úgyhogy meg is érkezett a Quantum Break első igazi játékmenet videója.

A történet szerint egy kísérlet rosszul sikerül, és ez valamilyen módon megtöri az időt. A főszereplőink képesek lesznek az időt manipulálni és a céljuk, hogy legyőzzék a feltehetően nagyon-nagyon gonosz Monarch nevű vállalatot. A fejlesztők elmondták, hogy felhasználták az Alan Wake-nél és a Max Payne-nél szerzett tapasztalataikat, és olyan játékmechanikai megoldásokat használnak a Quantum Breakben, amilyeneket senki más a játékiparban. De inkább nézzétek meg a trailert.

A Quantum Break megjelenéséről egyelőre nincsenek pontos adatok, csak annyit tudunk, hogy Xbox One-ra jön, de amint megtudunk többet, azonnal szólunk.

Nektek hogy tetszik a projekt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)